Bestaande ondernemers

Bent u al een ondernemer?

Wij nemen graag wat werk van u uit handen. Als zelfstandig ondernemer wil je gebruik maken van de vaardigheden waarover je beschikt. Dat zijn de talenten waar andere mensen zo graag gebruik van maken. Bij een onderneming komt er altijd wat meer kijken dan alleen de vaardigheden waarover je beschikt. Daarom bieden wij ons aan om in ieder geval de marketing voor u uit handen te nemen. Het is een belangrijk onderdeel van een organisatie en zorgt voor meer rendement.  Wij beschikken over de ervaring en de kennis en deze passen wij graag toe in uw onderneming.

Personeel tekort?

Wij helpen u graag bij het recruiten van nieuwe medewerkers. Het opstellen van vacatures, benaderen van personen en promoten doen wij graag. Men die op zoek is naar een baan klopt ook vaak bij ons aan. Wellicht zit er iemand tussen die de plek bij uw organisatie in kan vullen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Heeft u eigen ideeën? Laat ze horen, wij kunnen u hier vast mee van dienst zijn.